Ens ha deixat Amadeu Rosell Prat

El dia 25 de març va morir de 2020, a l’edat de 93 anys, Amadeu Rosell i Prat. Tenia 11 fills i 23 nets i varis besnets. Va esser fundador i president molts anys dels amics de Joncadella.

Durant el seu mandat, es va engrandir els restaurant, es va asfaltar la carretera i la plaça, i moltes altres reformes en el santuari. També es va celebrar solemnemente el 50 aniversari de la coronació de la Mare de Déu. Va ser president de la Cambra de Comerç de Manresa, entre altres càrrecs.

Botifarrada a Joncadella

El dia 13 de febrer de 2020, la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes va fer la tradicional botifarrada en el santuari de Joncadella.

Festa de la Mare de Déu de Lourdes

El dia 9 de febrer de 2020 es va celebrar amb tota solemnitat la festa de la Mare de Déu de Lourdes en el santuari de Joncadella. Va començar l’acte entrant a l’església en procesó, cantant els goigs de Lourdes. Després la santa missa va ser celebrada per Mn. Manel i cantada per la Coral Font del Fil.

Ens ha deixat Ms. Josep Capdevila

Prevere del Bisbat de Vic morí en la pau del Senyor el dia 17 de gener de 2020, als 84 anys d’edat i 15 de sacerdot. A.C.S.

La seva esposa, Dolors+; fills Antònia, Mª Assumpció, Montserrat+ i Jacint; així com els fills i germans polítics, amics i familiars volen compartir aquests moments amb alegria, tal com demanava Mn. Josep.

Guardeu-ne bon record i pregueu per ell.

Oh Creu redemptora de Crist, de bon grat us he acceptat. Finit ja un llarg camí, estic albificant el destí que Vós Senyor m’heu preparat.

Mn. Josep.

Romeria al santuari de Joncadella

El dia 29 de setembre, la hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes va fer una romeria al santuari de Joncadella. La plaça infants de Manresa va ser el lloc de trobada per la sortida vers el santuari de Joncadella on es va realitzar la celebració eucarística, presidida pel consiliari del Bages Mn. Joan Hakolimana. En acabada la missa, es va fer un berenar per tots els assistents, que van rondar les 120 persones.

El dia 14 de novembre de 2019, la coordinadora de jubilats i pensionistes de Manresa, va fer la tradicional botifarrada a Joncadella.

El grup de jubilats fa la visita a la nostra patrona.

Festa de la Mare de Déu de Joncadella

El dia 15 de setembre de 2019, vam celebrar la festa de la Mare de Déu de Joncadella amb un concert de la Coral Romança de Callús.

A la una del migdia, la mateixa Coral va acompanyar amb els seus cants la santa missa concelebrada per Mn. Manel López i Mn. Josep Capdevila.

El santuari estava completament ple de fidels, i l’actuació de la Coral va ser un èxit.